Julspellista på Spotify

Okej, jag sitter här och försöker komponera en schysst julspellista på det älskade Spotify (did you know that your Spotify-playlist follow you whereever you go, whenever you log in to your account, on any computer your playlist will be there waiting for you...) och det tycks vara ett inte helt enkelt uppdrag. För det första minns man sällan i huvudet vad alla jullåtar heter, och om man mot förmodan minns, t.ex "Last Christmas", och skriver in det i sökrutan får man upp en massa möjliga versioner, t.ex Cascadas tolkning som kan få vem som helst att sätta glöggen i halsen.
Eller som när jag sökte på "Come all ye faithful" (som förövrig är en himla fin jullåt) och Twisted Sisters version kommer upp i toppen.

Just nu sitter jag och funderar på hur man kan göra en så sorglig jul-CD som "27 Christmas Crackers". Det är nog det i särklass värsta jag har hört. Tanten som sjunger ger mig seriös gåshud, och inte på något positivt sätt. Jag får bilden framför mig av en avdankad, nerdrogad sångerska i typ 40-50-års åldern vars sista hopp till någon form av inkomst är att ge ut en sunkig julskiva. Med alla klassiska jullåtar.

CD'n är en våldtäkt på allt som har med julen att göra. Jag sitter här och mår illa när jag lyssnar på henne, funderar på varför jag inte byter låt, men jag antar att jag helt enkelt måste lyssna vidare för att förverkliga mig om att hon faktiskt är så dålig som jag först trodde.

Jösses. hjälp Klicka för att lyssna på eländet!


Ingen Nasse på Crack här inte...

Igår tog jag den där jävla sprutan! Och jag kände typ ingenting igår. Ingen feber, ingen outhärdlig smärta i armen, ingen huvudvärk.
I min enfald tänkte jag att jag kanske hade sluppit undan lindrigt eftersom de flesta av mina kollegor klagade på någon form av biverkning.
Jag hade inte behövt oroa mig. Allt kom ikapp mig nu imorse. Så nu sitter jag här i sängen, med huvudvärk, lite feber, extrem trötthet och värk i den jävla armen. 
Jag funderar på att proppa i mig lite febernedsättnande och huvudvärksdämpande och sedan gå på Combat ikväll =) Underbar idé. 

 

Måndag morgon

...Och jag vet redan vad jag ska göra varje minut av den här veckan... Klaustrofobi!

På onsdag är det i alla fall svininfluensavaccineringstime! Yeah! Hoppas på att få så få biverkningar att jag kan gå på combat på torsdag, den enda dagen i veckan som jag kommer hinna träna antagligen. Mwee!

Julfest på Coop

Personalfest... Känn på det ordet. Det smakar öl, och glögg, kanske snaps, kanske julmust. Det smakar Janssons frestelse, Scans köttbullar och Coops äckliga hot-dog. Det smakar clementiner och ostbågar.
Igår borde ha smakat mer vatten...

Personalfester är ganska roliga tillställningar enligt mig. Även om förra årets julfest var roligare än årets så hade vi ändå en trevlig kväll på Coop. Förödmjukande men ändå. Vi hade lekar. Fyra tjejer och fyra killar skule anmäla sig frivilliga till att delta i en tävling. Jag blev utsedd till frivillig. Sedan följde en del moment där man t.ex skulle rocka rockring så länge man kunde. Eller äta upp en korv som hängde ner för ett snöre från en pinne så snabbt som möjligt (jag missade korven helt och dansade mest runt den). Man skulle sätta en tändsticksask på näsan och föra över den till nästa lagmedlems näsa utan att använda händerna... Underbart.

Klockan tolv tog några av oss tåget in till stan och fortsatte umgås där. Vi fick sällskap av Rahm och några kompisar till en kollega.
På vägen hem igen höll jag på att gå av pendeln i Mölndal istället för i Kållered, vilket kanske säger något om mitt tillstånd.

Nyårslöfte 2010 kanske ska vara mer vatten på nästa julfest...

RSS 2.0