Body Combat 40 For Life

Hej!
Sitter nu i min säng och försöker hålla ögonen öppna en liten stund till. Borde gå upp och öppna fönstret och släppa in lite luft, men jag är för lat just nu. Får väl be pappa nästa gång han går förbi…
För några timmar sedan var jag på det sista passet Body Combat 40 som kommer köras på Sportlife Almedal. Det var verkligen snyft på det! 41:an kommer in och avlöser nummer 40, men den är ingen värdig avlösare. Jag är i och för sig en traditionalist som har svårt att vänja mig vid nya saker och ratar nästan alltid de nya releaserna, så jag kanske ändrar uppfattning. Kommer sakna låt nummer fyra, en total död för benen med en kombo med side-kick, steg, side-kick, steg, block och front-kick *climax*. Tubthumping heter låten och jag kommer sakna den!
Jag firade i alla fall av den rejält idag genom att falla för den. Jag föll verkligen. Jag skulle göra en jump-kick, men råkade fälla mig själv och landade (som tur var) på rumpan och inte på svanskotan. Riktigt snyggt hopp.

Ikväll har jag bara myst framför TV: med Pops, kollat på avsnitt nummer två av Band of Brothers och ätit Annas goda mintglass.

Nu är det nana som gäller. Sweet dreams!

RSS 2.0